Το Φυσικά εκ φύσεως δεν θεραπεύει ανίατες ασθένειες ούτε δίνει ιατρικές συμβουλές και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά ενημερωτικός. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε με αγάπη και σεβασμό πληροφορίες, προσφέροντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις. Καλή πλοήγηση!

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

Αναγνώριση βοτάνων: Εκπαιδευτική εκδρομή στο Πήλιο.

Αναγνώριση βοτάνων

Στο μαγευτικό Π-Ήλιο και συγκεκριμένα στα Χάνια, στον πιο πλούσιο βοτανότοπο της Ελλάδας, την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη, από τις 10.00 μέχρι τις 15.00, θα περπατήσουμε σε πλούσια σε βλάστηση μονοπάτια, ακολουθώντας τα βήματα του πρώτου βοτανοθεραπευτή, του Χείρωνα Κένταυρου.

Μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο, ο πρακτικός βοτανολόγος - εναλλακτικός θεραπευτής Άγγελος Ορέστης (Angelos Orestis) , θα μας ξεναγήσει στον ανεξερεύνητο για πολλούς, κόσμο των βοτάνων.
Η εξαιρετική θεραπεύτρια Αποστολία Βασιλείου - ΑΒΑ , θα μας φιλοξενήσει στην βοτανοαυλή της και θα διευκολύνει, διαλογιστικά, τη σύνδεσή μας με τα βότανα. Θα ¨ακούσουμε¨ το κάλεσμά τους και το προσωπικό μήνυμα που έχουν να μας απευθύνουν!!!!

Θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε τα βότανα, ποια είναι η ωφελιμότητά τους και η χρήση τους. Πώς να φτιάχνουμε ανθοϊάματα, σιρόπια, βάμματα και άλλα … "βοτανομυστικά"!
Τον φετινό χειμώνα το φαρμακείο του σπιτιού μας θα περιλαμβάνει τα αντιβηχικά που θα παρασκευάσουμε μόνοι μας, καθώς θα αποκτήσουμε πρόσβαση στο πλούσιο Φαρμακείο της Φύσης.

Ευπρόσδεκτοι όλες /οι που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στα βότανα, οι οπαδοί των φυσικών θεραπειών και οι εραστές της Φύσης.

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας την καλή σας διάθεση και ένα σημειωματάριο!

Διοργάνωση: Αποστολία Βασιλείου - ΑΒΑ*/ Άγγελος Ορέστης

Επικοινωνία/πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής:
Άγγελος Ορέστης
τηλ.: 6977 599 987 (ή μηνυμα στο inbox)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου