Το Φυσικά εκ φύσεως δεν θεραπεύει ανίατες ασθένειες ούτε δίνει ιατρικές συμβουλές και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά ενημερωτικός. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε με αγάπη και σεβασμό πληροφορίες, προσφέροντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις. Καλή πλοήγηση!

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Στην παραλία με τον πιστό μας φίλο.

Είναι ένα καυτό καλοκαίρι και πολλοί από εμάς είναι ενθουσιασμένοι με το να έχουν μαζί τους τα σκυλιά τους στην παραλία! Εδώ είναι οι κορυφαίες 9 συμβουλές για να πάρετε τον σκύλου σας στην παραλία
με μια μέγιστη διασκέδαση και ασφάλεια.
1. Έχετε πάρει τον σκύλο σας στην παραλία; Βεβαιωθείτε ότι παραλία είναι φιλική προς τα σκυλιά!


Τα πρώτα πράγματα: Να ελέγχετε πάντα τους τοπικούς κανόνες, για να βεβαιωθείτε ότι είναι εντάξει για να έχετε τον σκύλο σας στην παραλία. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές φιλικές παραλίες για τα σκυλιά και τους επιτρέπουν να κολυμπούν.

2. Μάθετε στον σκύλο σας να κολυμπά
Μερικά σκυλιά είναι έτοιμα για να κολυμπήσουν και να παίξουν παιχνίδια μέσα στο νερό και άλλα όχι τόσο πολύ. Μην υποθέσετε ποτέ ότι το σκυλί σας είναι ένας κολυμβητής και ότι είναι εύκολο για αυτά.

3. Παρέχετε του γλυκό νερό και σκιά
Κάθε φορά που θα πάρετε το σκυλί σας στην παραλία και θα το εκθέσετε στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι σημαντικό να βρούμε ένα σκιερό μέρος για πάρει έναν υπνάκο, και να τους δώσετε πολλές ευκαιρίες για την ενυδάτωση τους με λίγο φρέσκο ​​νερό. Η παραλία μπορεί να είναι σκληρή άσκηση!

4. Αποφύγετε τα κύματα στην θάλασσα
Τα μεγάλα κύματα, βάρκες, σανίδες, ή τζετ σκι μπορεί να τρομάξουν τον σκύλο σας, γι’ αυτό ας προσπαθήσουμε να βρούμε μια ήρεμη περιοχή και να αποφύγουμε τα παραπάνω.

5. Προσέξτε τι πίνετε
Μμμ ... το αλάτι. Σε πολλά σκυλιά τους αρέσει να πίνουν θαλασσινό νερό, αλλά δεν είναι καλό για αυτούς. Είναι καλύτερα να του περιορίσετε το αλμυρό νερό και να το ενθαρρύνετε στην ενυδάτωση με φρέσκο ​​νερό.

6. Προστατεύστε τον σκύλο σας από τον ήλιο
Τα σκυλιά μπορούν να καούν πάρα πολύ γρήγορα, ειδικά αν έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα και τρίχωμα ή κοντά μαλλιά. Επικεντρωθείτε στα αυτιά και στην μύτη με αντηλιακό για τα κατοικίδια ζώα !

7. Προσέξτε τα επικίνδυνα αντικείμενα
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα είδη των αντικειμένων μπορεί να είναι κρυμμένα μερικώς ή πλήρως στην άμμο. Σπασμένα γυαλιά, πέτρες, αγκίστρια, κοράλλια, και όλα τα σκουπίδια μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για το σκυλί σας.

8. Ξεπλύνετε καλά
Είτε τον έχετε παρέα σε αλμυρό ή γλυκό νερό, να ξεπλύνετε πολύ καλά το τρίχωμα του σκύλου σας για να το απαλλάξετε από τυχόν μικρόβια άμμου και αλάτι.

9. Μαζέψτε τις ακαθαρσίες του
Θα πρέπει πάντοτε να έχετε σακουλάκια για τις ακαθαρσίες του σκύλου σας και να τις μαζεύετε. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τα ψάρια και την άγρια ​​ζωή, έτσι να το λαμβάνετε υπόψη σας, για την αποφυγή ρύπανσης του ύδατος και του εδάφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου