Το Φυσικά εκ φύσεως δεν θεραπεύει ανίατες ασθένειες ούτε δίνει ιατρικές συμβουλές και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά ενημερωτικός. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε με αγάπη και σεβασμό πληροφορίες, προσφέροντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις. Καλή πλοήγηση!

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Λεύκανση του σκούρου δέρματος της ηβικής περιοχής και των ποδιών.


Η Μελανίζουσα ακάνθωση είναι μια δερματική πάθηση που επηρεάζει κυρίως παχύσαρκα άτομα, καθώς και τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2. Εμφανίζεται στη βουβωνική χώρα, μεταξύ των ποδιών.Αυτή η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές για την υγεία, όπως ορμονικές διαταραχές, όγκους και γενετικούς παράγοντες. Τα συμπτώματά της εμφανίζονται στην

ηβική περιοχή και στην βουβωνική χώρα.Το δέρμα σε αυτά τα σημεία αρχίζει να μαυρίζει.Εκτός από την χρωματική αλλαγή, μπορεί να είναι επώδυνη καθώς, προκαλεί φαγούρα ή ερεθισμό.
Αν η ηβική περιοχή σας σκουραίνει, υπάρχουν μερικοί φυσικοί τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λευκάνετε την περιοχή.

Αγγούρι – Ανακατέψτε χυμό από αγγούρι, κουρκούμη και το χυμό ενός λεμονιού. Απλώστε το μείγμα στα σκούρα σημεία κάθε μέρα….

Aloe Vera – Εφαρμόστε Aloe Vera gel στα σκούρα σημεία. Αφήστε το για περίπου 20 λεπτά πριν πλυθείτε. Κάντε το αυτό σε καθημερινή βάση για να αποκαταστήσετε το αρχικό χρώμα και να επιδιορθώσετε των κατεστραμμένων κυττάρων του δέρματος….

Λεμόνι – Εφαρμόστε χυμό λεμονιού στην πληγείσα περιοχή. Αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε με νερό. Η βιταμίνη C που περιέχεται στο λεμόνι μπορεί να εξαλείψει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να αποκαταστήσει το φυσικό χρώμα του σώματος

Μαγειρική σόδα – Ανακατέψτε σόδα και νερό (1: 3 αναλογία) για να κάνετε μια κόλλα.Εφαρμόστε την πάστα στα σκούρα σημεία και αφήστε το να στεγνώσει. Στη συνέχεια ξεπλύνετε.Επαναλάβετε δύο φορές την εβδομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου