Το Φυσικά εκ φύσεως δεν θεραπεύει ανίατες ασθένειες ούτε δίνει ιατρικές συμβουλές και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά ενημερωτικός. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε με αγάπη και σεβασμό πληροφορίες, προσφέροντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις. Καλή πλοήγηση!

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Φτιάχνουμε δυναμωτικό λάδι για τις βλεφαρίδες.

Τις θέλουμε μακριές, πλούσιες, πυκνές, δυνατές και έτοιμες οποιαδήποτε ώρα και στιγμή να δώσουν το κατάλληλο βλέμμα στην ματιά μας.
Και μην μου πείτε κορίτσια πως δεν έχετε επιθυμήσει έστω και μια φορά σε αυτήν την ζωή να έχετε ένα βλέμμα μυστηριώδες και σαγηνευτικό;


Ναι, μιλάω για τις βλεφαρίδες μας, που τις κακοποιούμε μπλαστρώνοντάς τες με 4-5 στρώσεις μάσκαρα, τις τρίβουμε, τις κουκουλώνουμε και τελικά τις χάνουμε.

Οι βλεφαρίδες, εκτός από το παιχνιδιάρικο πετάρισμά τους, σκιάζουν τα μάτια μας στο έντονο φως και τα προστατεύουν από σκόνες και σκουπιδάκια.

Αφήστε στην άκρη τα ψαλιδάκια, τις ψεύτικες και πλαστικές βλεφαρίδες και ζωντανέψτε τις δικές σας. Ας τις δυναμώσουμε λοιπόν. Μολύβι και χαρτί

Τι χρειαζόμαστε

Ένα μπουκαλάκι και βουρτσάκι από παλιά μάσκαρα (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ)

1/3 κ.γ. καστορέλαιο
1/3 κ.γ. τζελ αλόης
1/3 κ.γ. λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο
σύριγγα


Πως θα το φτιάξουμε

Ζεσταίνουμε σε ένα μικρό μπρίκι ελαφρά τα έλαια και το τζελ για να ομογενοποιηθούν καλά και ανακατεύουμε.
Ταβάμε το μείγμα μας με την σύριγγα και το βάζουμε στο μπουκαλάκι μας.

Χρήση

Απλώνουμε στις βλεφαρίδες μας όσο συχνά θέλουμε και μετά από λίγες μέρες καμαρώνουμε το αποτέλεσμα χωρίς βέβαια να τρίβουμε τα μάτια μας.

Ειρήνη Παληού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου