Το Φυσικά εκ φύσεως δεν θεραπεύει ανίατες ασθένειες ούτε δίνει ιατρικές συμβουλές και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά ενημερωτικός. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε με αγάπη και σεβασμό πληροφορίες, προσφέροντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις. Καλή πλοήγηση!

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

6 βότανα για μεγαλύτερο στήθος.

Η μόδα και οι νέες τάσεις φέρνουν νέες ανάγκες. Ως εκ τούτου, πολλές γυναίκες επιλέγουν την πλαστική χειρουργική για να αποκτήσουν το επιθυμητό μέγεθος στήθους. Ωστόσο, για μια ακόμη φορά, φαίνεται ότι η φύση προσφέρει την καλύτερη εναλλακτική λύση και γι’ αυτό το θέμα.
Πιο κάτω, στη λίστα μας, σας αποκαλύπτουμε 6 εξαιρετικά επωφελή φυτά που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους σας με έναν εντελώς φυσικό τρόπο. Τα φυτά αυτά είναι τα εξής:
Τριγωνέλλα
Είναι αναμφισβήτητα το πιο ευεργετικό σε αυτή την περίπτωση. Είναι ενδημικό είδος της Ελλάδος και είναι γνωστό και με τις ονομασίες τριγωνίσκος, τήλι, μοσχοσίταρο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το βάλετε στο νερό όλη τη νύχτα ώστε να μουλιάσει και να απελευθερώσει το εκχύλισμά του. Την επόμενη μέρα κάντε μασάζ στο στήθος σας με το νερό στο οποίο διαλύθηκε το εκχύλισμα. Μπορείτε να βρείτε τριγωνέλλα σε οποιοδήποτε φυτικό φαρμακείο και σε κατάστημα με βότανα.
Γλυκάνισος
Ο αστεροειδής γλυκάνισος είναι μια κινέζικη ποικιλία του γνωστού βοτάνου, που είναι πλούσια σε συστατικά που επιταχύνουν την ανάπτυξη του μαστού. Ως εκ τούτου, αν θέλετε να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους σας, θα πρέπει να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε κάνοντας μασάζ με τα αιθέρια έλαιά του.
Μάραθος
Αυτό είναι ένα άλλο χρήσιμο φυτό για την περίπτωση που εξετάζουμε. Περιέχει φυτοοιστρογόνα, τα οποία διεγείρουν την ανάπτυξη του μαστού και την παραγωγή γάλακτος στις θηλάζουσες μητέρες. Επιπλέον, αυτό το φυτό είναι πλούσιο σε ανηθόλη, που αυξάνει την έκκριση οιστρογόνων στο σώμα και είναι γνωστό ότι μειώνει τους κολικούς στα μωρά.
Γλυκόριζα
Αυτό ευεργετικό φυτό περιέχει τα ίδια συστατικά με το μάραθο και, ως εκ τούτου, παρέχει την ίδια επίδραση. Υπάρχει στο εμπόριο με την μορφή αποξεραμένης ρίζας και θεραπεύει και από πολλές άλλες ασθένειες. Επειδή η ωμή ρίζα έχει τοξικές ουσίες, συνιστάται να την προμηθεύεστε μόνο από κατἀστημα με βότανα και να μην την καλλιεργείτε μόνοι σας.
Pueraria Mirifica
Αυτό το βότανο φυτρώνει στην Ταϊλάνδη και είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο σε προϊόντα αντιγήρανσης. Ωστόσο, χρησιμοποιείται επίσης ως δραστικό συστατικό στις κρέμες και στα χάπια για την ανάπτυξη του στήθους.
Κολλιτσίδα
Η κατανάλωση αυτού του βοτάνου μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος προς τον ιστό του μαστού. Επίσης βελτιώνει την αναπαραγωγική λειτουργία και την ωορρηξία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου