Το Φυσικά εκ φύσεως δεν θεραπεύει ανίατες ασθένειες ούτε δίνει ιατρικές συμβουλές και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά ενημερωτικός. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε με αγάπη και σεβασμό πληροφορίες, προσφέροντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις. Καλή πλοήγηση!

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Κάντε σωστά μασάζ στο πρόσωπό σας.

Φίλες μου σήμερα θα δούμε μια ευχάριστη περιποίηση,μια πολυτέλεια για το δέρμα μας:το μασάζ
Αγοράζουμε κρέμες προσώπου σπαταλώντας πάρα πολλά χρήματα,όσες δεν φτιάχνουν τα δικά τους καλλυντικά,και περιμένουμε θαύματα απ΄αυτές.
Κι όμως λίγα λεπτά καθημερινό μασάζ μπορεί να έχει τα ίδια ή και καλύτερα αποτελέσματα,ειδικά αν γίνει με τη χρήση αιθέριων ελαίων.Ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται,θα αποδειχθεί ευεργετικός για την επιδερμίδα μας.
Με το μασάζ το πρόσωπο ηρεμεί,χαλαρώνει,οι ρυτίδες και γραμμές απαλύνονται ακόμη και τα οστά δείχνουν λιγότερο σφιγμένα.


Το μασάζ του προσώπου θέλει υπομονή,ευαισθησία και γίνεται με ανοδικές,απαλές κινήσεις.
Τα αιθέρια έλαια από άνθη είναι ιδανικά γι΄αυτό το μασάζ.Τριαντάφυλλο,γεράνι,γιασεμί,νερολί,ylang ylang τρέφουν το δέρμα,βελτιώνουν την απόχρωση και του δίνουν λάμψη.Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με άλλα τονωτικά αιθέρια για το δέρμα, σανταλόξυλο,λιβάνι,πατσουλί.Πάντα χρησιμοποιούμε μερικές σταγόνες σε ένα έλαιο βάσης πχ αμυγδαλέλαιο,ζοζόμπα κλπ.

Για τις ώριμες επιδερμίδες:
3/4 κ.γ λάδι ζοζόμπα
1/4 κγ λάδι νυχτολούλουδο
3 σταγ. αιθέρια:τριαντάφυλλο,γιασεμί,,σανταλόξυλο

Μπορείτε να κάνετε το δικό σας συνδυασμό αιθέριων σύμφωνα με τις αρωματικές σας προτιμήσεις.
Αν σας φαίνεται κουραστικό το καθημερινό μασάζ,τουλάχιστον καθιερώστε το 2-3 φορές την εβδομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου