Το Φυσικά εκ φύσεως δεν θεραπεύει ανίατες ασθένειες ούτε δίνει ιατρικές συμβουλές και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά ενημερωτικός. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε με αγάπη και σεβασμό πληροφορίες, προσφέροντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις. Καλή πλοήγηση!

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Γινόμαστε όμορφες με....μηλόξυδο!
Πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία ότι το ξύδι μήλου μηλίτη αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το έκζεμα , καθώς και διάφορες άλλες δερματικές παθήσεις .Ξύδι έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες που είναι χρήσιμες στην θεραπεία του εκζέματος , όπως:

Το ξύδι μηλίτη περιέχει βήτα – καροτίνη, η οποία υποστηρίζει την ανανέωση των κυττάρων . Το ξίδι είναι μια πλούσια πηγή καλίου, το οποίο αντιμετωπίζει τις αλλεργίες και ρυθμίζει τα επίπεδα του pH του δέρματος . Το ξίδι είναι υψηλή σε πολλά μέταλλα και απαραίτητες βιταμίνες , όπως ο σίδηρος, το μαγνήσιο , νάτριο , πηκτίνη , κάλιο , θείο , ασβέστιο, φώσφορο και , οι οποίες ελέγχουν το έκζεμα και την ενίσχυση της ανοσίας . Είναι πλούσιο σε γαλακτικό , οξικό και μηλικό οξύ , τα οποία έχουν ισχυρή αντι – μυκητιασική και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που μειώνουν τη φλεγμονή , φαγούρα , απαλύνει το ξηρό δέρμα και προλαμβάνει λοιμώξεις του δέρματος . Μηλόξιδο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ίνα η οποία είναι χρήσιμη στην εξάλειψη των τοξινών που προκαλούν έκζεμα
Το ξύδι μηλίτη είναι χρήσιμο σε διάφορες άλλες δερματικές παθήσεις, και αναζωογονεί το δέρμα και καθαρίζει αυτό.Η εφαρμογή της σούπας μηλόξυδο στο πρόσωπο μπορεί να παρέχει πολλά οφέλη για το δέρμα.

Εδώ είναι 5 καλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε την αντιμετωπίσουμε προβλήματα του δέρματος και τη βελτίωση της ποιότητας του. Ωστόσο, σημειώστε ότι δεν πρέπει ποτέ να το εφαρμόσει άμεσα στο πρόσωπο, αλλά αραιώστε το με νερό σε αναλογία 1: 2
Πριν να πλύνετε το πρόσωπό σας με αυτή τη λύση, να την εφαρμόσει στο δέρμα στο χέρι σας, προκειμένου να εξεταστεί η επίδρασή της, και βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας δεν είναι ευαίσθητη σε αυτό. Apple ξίδι μηλίτη καταπολεμά τις κηλίδες, ακμή, σπυράκια: ξύδι μήλου μηλίτη μπορεί να προσφέρει το ίδιο αποτέλεσμα όπως τα ακριβά εμπορικά κρέμες ακμής. Ο σχηματισμός του ξιδιού έναυσμα για τη δημιουργία του μηλικού οξέος. Έχει ισχυρή αντιμυκητιακές, αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητες έτσι ώστε να αποτρέπει το σχηματισμό της σπυράκια και ακμή, και καταπολεμά τα βακτήρια. Apple ξύ
δι μηλίτη αποβάλλει τις τοξίνες από το πρόσωπο: τακτική χρήση του θα αποβάλει τις τοξίνες από το δέρμα και αφήνουν το δέρμα λαμπερό και καθαρό.
Μηλόξυδο μειώνει τις κηλίδες:
Αν πλένετε το πρόσωπό σας με ξύδι μήλου μηλίτη σε καθημερινή βάση, τα σημεία ηλικίας σας θα μειωθεί σημαντικά. Ξύδι περιλαμβάνει άλφα υδροξύ οξέα που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και την προαγωγή της υγείας του δέρματος. Θα πρέπει να ταμπονάρετε λίγο σε ένα κομμάτι βαμβάκι και τοποθετήστε το απευθείας σε ηλικία κηλίδες, αφήστε το να δράσει για μισή ώρα και ξεπλύνετε το πρόσωπο με νερό. Επαναλάβετε αυτό δύο φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας για ένα μήνα και ένα μισό και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα!Apple ξίδι μηλίτη καταπολεμά τις ρυτίδες: Εάν πλένετε τακτικά το πρόσωπο με ένα διάλυμα αραιωμένο ξύδι μήλου μηλίτη θα μειώσει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Ενυδατώστε ένα κομμάτι βαμβάκι στο διάλυμα και να εφαρμοστεί στο δέρμα. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το πρόσωπο με χλιαρό νερό και στεγνώστε. Apple ξίδι μηλίτη εξισορροπεί το δέρμα: ξύδι μήλου μηλίτη αφαιρεί το λάδι από το δέρμα και εξισορροπεί τα επίπεδα του pH του. Έτσι, η παραγωγή σμήγματος ρυθμίζεται και το δέρμα δεν θα γίνει πάρα πολύ ξηρό ή πολύ λιπαρό. Ως εκ τούτου, η τακτική χρήση της σούπας μηλόξυδο για το πλύσιμο του προσώπου θα προωθούν την ισορροπία του δέρματος.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο αποτελεσματικούς τρόπους για τη θεραπεία του εκζέματος , χρησιμοποιώντας ξύδι μήλου μηλίτη :
Ξύδι μήλου μηλίτη διαλυμένο σε νερό έχει ισχυρές αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες , έτσι ώστε η εφαρμογή του θα ανακουφίσει το δέρμα με έκζεμα .

Θα χρειαστείτε: 2 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο 1 φλιτζάνι νερό 3 βαμβάκι μπάλες
Οδηγίες: Σε ένα μικρό μπολ , ανακατέψτε το ξύδι μήλου μηλίτη και το νερό , και χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι βαμβάκι , εφαρμόστε το στο έκζεμα . Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι το έκζεμα είναι πλήρως επεξεργασία .
Στην περίπτωση του ευαίσθητου δέρματος , προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι σε μισό φλιτζάνι νερό .
Πάρτε ξύδι μήλου μηλίτη από το στόμα
Η από του στόματος κατανάλωση ξύδι μήλου μηλίτη θα αποτρέψει το έκζεμα επανεμφάνιση και θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα . Ωστόσο , ότι θα πρέπει πάντα να το χρησιμοποιήσετε σε αραιωμένη μορφή !
Θα χρειαστείτε: 1 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο 1 φλιτζάνι νερό
Οδηγίες: Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι σε ένα φλιτζάνι νερό και πιείτε το μίγμα . Επαναλάβετε αυτό δύο ή τρεις φορές την ημέρα προκειμένου να εξαλειφθεί το έκζεμα .
Μηλόξυδο Μπανιέρα Το λουτρό μηλόξυδο είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στη θεραπεία του εκζέματος.


Θα χρειαστείτε: ½ φλιτζάνι μηλόξυδο Μια Moisturizer Μια μπανιέρα
Οδηγίες: Προσθέστε λίγο ξίδι μηλίτη μήλων για το μπάνιο σας και να απολαύσετε σε αυτό για περίπου 15 λεπτά . Μπορείτε να προσθέσετε λίγο λάδι καρύδας o λουτρό προκειμένου να ενισχύσει τα αποτελέσματά της και να προσθέσετε ένα ευχάριστο άρωμα . Στη συνέχεια , να βγει από το μπάνιο και το στεγνώνουμε με μια καθαρή πετσέτα . Στη συνέχεια, εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα για τις πληγείσες περιοχές .
Επαναλάβετε αυτό σε καθημερινή βάση μέχρι το έκζεμα σας είναι εντελώς επουλωθεί .
Apple Μηλίτης Ξύδι και μέλι Το μέλι είναι εξαιρετικά επωφελής στην περίπτωση των διαφόρων παθήσεων του δέρματος , μειώνει τη φλεγμονή και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα . Επιπλέον, έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες, οι οποίες καταστρέφουν τα βακτήρια . Ως εκ τούτου , αυτός ο συνδυασμός είναι εξαιρετική για τη θεραπεία του εκζέματος .

Θα χρειαστείτε:
2 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι 1 ποτήρι νερό
Οδηγίες Ανακατεύουμε το μέλι με το ξύδι μήλου μηλίτη και προσθέστε το μίγμα τους με ένα ποτήρι νερό . Ανακατέψτε καλά και πιείτε το . Καταναλώστε αυτό το ποτό τρεις φορές την ημέρα .

Μηλόξυδο και μαγειρική σόδα
Θα χρειαστείτε: 2 κουταλάκια του γλυκού μηλόξυδο 1 φλιτζάνι νερό ¼ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι ( προαιρετικά)
Οδηγίες: Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι μήλου μηλίτη με ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και προσθέστε το μίγμα τους σε ένα φλιτζάνι νερό . Αν θέλετε να εμπλουτίσουν τη γεύση , μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι .

Ανακατέψτε καλά και καταναλώνουν σε καθημερινή βάση μέχρι το έκζεμα έχει εξαφανιστεί εντελώς .
2 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι 1 ποτήρι νερό
Οδηγίες Ανακατεύουμε το μέλι με το ξύδι μήλου μηλίτη και προσθέστε το μίγμα τους με ένα ποτήρι νερό . Ανακατέψτε καλά και πιείτε το . Καταναλώστε αυτό το ποτό τρεις φορές την ημέρα .


πηγη
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου