Το Φυσικά εκ φύσεως δεν θεραπεύει ανίατες ασθένειες ούτε δίνει ιατρικές συμβουλές και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά ενημερωτικός. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε με αγάπη και σεβασμό πληροφορίες, προσφέροντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις. Καλή πλοήγηση!

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Δροσερή λεμονάδα χωρις θερμίδες.


Ότι πιο δροσιστικό και απολαυστικό υπάρχει για να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε…
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
1 αναψυκτικό σόδα παγωμένη
30-50 ml λεμονάδα squash χωρίς ζάχαρη (συμπυκνωμένος χυμός λεμόνι)


1-2 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
1-2 κεράσια ολόκληρα κατεψυγμένα
1-2 παγάκια
1-2 μικρά φύλλα μέντας


ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ:
Παίρνετε ένα ψηλό γυάλινο ποτήρι και βάζετε πρώτα το squash λεμονιού και το φρέσκοστυμμένο χυμό λεμονιού. Έπειτα προσθέτετε τα κατεψυγμένα κεράσια, τα παγάκια, τα φύλλα μέντας και τέλος γεμίζουμε το ποτήρι με το παγωμένο αναψυκτικό σόδας!
Τα κατεψυγμένα κεράσια εκτός από το ότι “παγώνουν” το ρόφημα δίνουν και μία ξεχωριστή ελαφριά γεύση στη λεμονάδα σας. Μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με κατεψυγμένα βατόμουρα ή και φράουλες. Προσωπικά, πλένω ορισμένα φρέσκα φρούτα σαν αυτά και τα καταψύχω έτσι ώστε να τα χρησιμοποιώ οποιαδήποτε στιγμή μου φαίνονται χρήσιμα. Για παράδειγμα σε smoothies ή σε πρόγευμα με βρώμη.
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε στην αγορά λεμονάδα squash χωρίς ζάχαρη μπορείτε εναλλακτικά να στύψετε 60 ml φρέσκο χυμό λεμονιού και να ρίξετε πολύ απλά μία κουταλιά της σούπας μέλι. Θα προσθέσετε στο ρόφημά σας μόνο 52 θερμίδες και ταυτόχρονα θα αποφύγετε την επεξεργασμένη ζάχαρη. Τέλος, μπορείτε να αντικαταστήσετε το αναψυκτικό σόδα με εμφιαλωμένο, παγωμένο νερό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου