Το Φυσικά εκ φύσεως δεν θεραπεύει ανίατες ασθένειες ούτε δίνει ιατρικές συμβουλές και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά ενημερωτικός. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε με αγάπη και σεβασμό πληροφορίες, προσφέροντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις. Καλή πλοήγηση!

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Δεν πετάμε τα τσόφλια των αυγών γιατί.....
Πέραν του ότι είναι ένα από τα πλέον χρησιμοποιούμενα συστατικά, υπάρχουν επίσης χρήσεις για τα τσόφλια. Τα τσόφλια αυγών είναι πολύ καλοί φίλοι του δέρματος και για τα κατοικίδια ζώα.
Επιπλέον θα σας παρουσιάσουμε 6 έξυπνες χρήσεις για το κέλυφος αυγού.
1. Φυσικό φυτοφάρμακο Λιώστε τα κελύφη των αυγών και να τα τοποθετήσετε γύρω από τα φυτά στον κήπο. Θα προστατεύσουν από τις επιθέσεις σε μικρά παράσιτα, όπως τα σαλιγκάρια και τις σαύρες. Επίσης, το κέλυφος ενεργεί ως φυσικό φυτοφάρμακο. Η μυρωδιά των αυγών εμποδίζει την άφιξη των ανεπιθύμητων επισκεπτών στον κήπο.
2. Γιατρός στο σπίτι Η λεπτή μεμβράνη που βρίσκεται στο εσωτερικό του κελύφους μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προστασία και προληπτική θεραπεία όταν πρόκειται για το μεγάλωμα των νυχιών.
3. Ο φθηνότερος υδραυλικός Πολλά κελύφη αυγών να τα λιώσετε μαζί , να βάλετε στον νεροχύτη και αφήστε το νερό να τρέχει. Χάρη στα τρεχούμενα νερά, τα κελύφη θα περάσουν μέσα από τους σωλήνες και θα απομακρύνουν τη βρωμιά και το λίπος.
4. Εργαλείο κουζίνας Κάντε μια μικρή τρύπα στο κάτω μέρος του αυγού με μισό εκατοστό σε διάμετρο. Ανακινήστε ελαφρά το αυγό μέχρι το περιεχόμενό του να βγεί έξω. Πλύνετε το κέλυφος κάτω από τρεχούμενο χλιαρό νερό, να το στεγνώσετε και να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα καλούπι για την κατασκευή των σοκολατένιων αυγών.
5. Αφαιρεί τα άλατα Βάλτε μερικά κελύφη αυγών σε πετσέτα κουζίνας και χρησιμοποιήστε ξύλινο γουδοχέρι για να τα συντρίψει εντελώς. Στη συνέχεια, αναμίξτε τα σπασμένα τσόφλια των αυγών με μηλόξυδο και χρησιμοποιήστε το μείγμα που προκύπτει ως μέσο για την αφαίρεση αλάτων από το νεροχύτη, θερμός κ.λπ.
6. Κατά της φαγούρας Βάλτε τσόφλια των αυγών σε ένα βάζο με μηλόξυδο (Μηλίτης). Αφήνουμε το μείγμα να παραμείνει σε ακινησία για 2 ημέρες. Τα κελύφη θα μαλακώσουν και το περιεχόμενο του βάζου θα γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Χρησιμοποιήστε το μείγμα σε ερεθισμούς και κνησμό.

1 σχόλιο:

  1. Το όνομά μου είναι Don Mark Brighton από το ελληνικό. Είμαι εδώ για να δώσει μαρτυρία σχετικά με το πώς πήρα τον άντρα μου πίσω, ο σύζυγός μου με άφησε χωρίς λόγο μήνες πριν. Κινήθηκε με μια άλλη γυναίκα, ένιωθα σαν να σκοτώνει τον εαυτό μου, η ζωή μου έγινε πολύ πικρή και θλιμμένος. Τότε, μια μέρα ένας φίλος μου μου είπε για ένα μεγάλο ξόρκι άχνη που είναι πολύ καλή και μου είπε ότι της είπε τα πάντα για την ιστορία της ζωής της και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, εγώ δεν το πιστεύω, επειδή έχω δουλέψει με τόσο πολλοί από αυτούς και δεν λειτούργησε. Μου παρακάλεσε περαιτέρω έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω αυτό το μεγάλο άχνη μάγια που ονομάζεται Μεγάλη Δρ OWO ODODO. Εγώ ακόμα δεν πιστεύουν, αλλά μέσα μου ήθελα να δώσω μια δοκιμή και ο Θεός θα το έχω χρησιμοποιήσει τη λύση μάγια μου έδωσε και την επόμενη ημέρα και έλαβα πραγματικά μια κλήση από τον σύζυγό αγάπη μου, Ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε στην μου. Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα με την οικογένειά μου λειτούργησε για μένα και πιστεύω ότι θα λειτουργήσει για σας, να του δώσει μια δοκιμή και παρακολούθησης, αυτή είναι μια σαφής αλήθεια από μια μαρτυρία. Σας ευχαριστώ Δρ OWO για άλλη μια φορά, αν θέλετε να τον φτάσουν μέσω email [owoododospellcaster04@gmail.com] WhatsApp +2349052571784. έλαβε μια κλήση από τον σύζυγό αγάπη μου, Ζήτησε συγγνώμη και ήρθε πίσω σε μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή