Το Φυσικά εκ φύσεως δεν θεραπεύει ανίατες ασθένειες ούτε δίνει ιατρικές συμβουλές και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά ενημερωτικός. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε με αγάπη και σεβασμό πληροφορίες, προσφέροντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις. Καλή πλοήγηση!

Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Ορθομοριακή διατροφή και αποτοξίνωση
Ο Ιπποκράτης πρίν 2500 χρόνια έθεσε το αξίωμα πάνω στo οποίο βασίζεται κάθε έντιμη θεραπευτική προσπάθεια έκτοτε.
"Η ΜΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ"
Σήμερα αυτό το αξίωμα ισχύει περισσότερο από ποτέ.


Η μεγαλοφυία αυτή της καθαρής, έλλογης,αυστηρής και ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΉΜΗΣ,δεν χρειάστηκε να δει τη σημερινή χημικη/τοξικη λαιλαπα και την αυξανόμενη υποβάθμιση της τροφής για να καταλάβει ότι αιτία των παθολογικών συμπτωμάτων είναι η έλλειψη των θρεπτικών συστατικών που δίνουν ζωή στο μυαλό και το σ'ωμα για να λειτοργεί σε κατάσταση υγείας.

Παράλληλα είδε ότι άνθρωποι που επιβάρυναν τον οργανισμό τους ζώντας χωρίς "μέτρο" (άκρατη κρεωφαγία, μεγάλη κατανάλωση γαλακτοκομικών αλκοόλ μελιού για να αναφέρω μερικά )ή κάποιοι που ζούσαν σε περιοχές πιο φτωχές (θρέφονταν από χώματα που είχαν ελλείψεις  κλπ, παρουσίαζαν συγκεκριμένες ασθένειες ανάλογα με το τι από τα παραπάνω συνέτρεχε.

Για να έρθουμε στο σήμερα, τα πράγματα είναι πολύ πιο κραυγαλέα.Για να μην πολυλογώ παραθέτω τον κατάλογο των παραγόντων που μας αρρωσταίνουν. Βρώμικο νερό φορτωμένο με μεγάλες ποσότητες χλωρίου προσφάτως και φθορίου που κάνει τον άνθρωπο πιο υπάκουο με ότι καταλαβαίνετε ότι συνεπάγεται αυτό, βαρέα μέταλλα και κάθε είδους βακτηρίδια.

Για τον αέρα ξέρετε να μην τα λέω.10.000 τουλάχιστον χημικές/τοξικές ουσίες σε πλαστικά καλλυντικά απορρυπαντικά επεξεργασμένες τροφές μεταλλαγμένα φυτοφάρμακα συντηρητικά, ΦΑΡΜΑΚΑ και τόσα άλλα .Όλα αυτά μαζί κάνουν σήμερα τον απροστάτευτο άνθρωπο να παρουσιάζει προβλήματα ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΡΙΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ και σε ηλικίες όλο ένα και μικρότερες.
Το μαρτύριο όμως δεν τελειώνει εδώ.Με όπλο την τραγική υποβάθμιση της ΠΑΙΔΕΙΑΣ τα καθοδηγούμενα πανεπιστήμια τις πληρωμένες" έρευνες "ακόμα κι όταν κάποιος θέλει να τραφεί υγιεινά, πέφτει στην παγίδα του "master chef"".

O σημερινός άνθρωπος καταναλώνει 100 φορές περισσότερη ζάχαρη από ότι πρίν 60 χρόνια, πίνει μεγάλες ποσότητες αγελαδινού γάλακτος λες και είναι μοσχάρι(μετά τα 2 πρώτα έτη της ζωής μας φεύγουμε από το βυζί της ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ και όχι της αγελάδας, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!) 

Επίσης καταναλώνουμε τεράστιες ποσότητες από την επικίνδυνη ΖΩΟΤΡΟΦΗ που λέγεται σιτάρι (βλ. στο διαδύκτιο ΖΕΑ ή ΖΕΙΑ) και φυσικά τρώμε με μεγάλη ηδονή πτώματα που μετά τους 200 βαθμούς στο φούρνο και πόσο μάλλον στα κάρβουνα δεν είναι πρωτεϊνη πια, αλλά καθαρός καρκίνος. (βλ. σε μελλοντικό άρθρο την αλήθεια για τις πρωτεϊνες).
Λύσεις υπάρχουν?
Ευτυχώς η μαμά φύση δεν αφήνει τα παιδιά της έρμαια στις ορέξεις των χιτλερίσκων που διψούν για χρήμα και εξουσία.
Η επιστήμη με τους πρωτοπόρους επιγόνους του μεγάλου Έλληνα ιατρού linus Paulin και Abram Hoffer δίνει σήμερα λύσεις για να γεμίσουμε το "ρεζερβουάρ καύσιμα" σε θεραπευτικές ποσότητες (φυσικά συμπληρώματα διατροφής) βότανα, συστήματα καθαρισμού και επανεμπλουτισμού του νερού, βιολογικές καλλιέργειες ολιστικούς ιατρούς και θεραπευτές την δεύτερη κόρη του Ιπποκράτη την ομοιοπαθητική κλπ.

Πριν απ΄ όλα όμως πρέπει να αναθεωρήσουμε τα πιο πολλά απ' όσα ξέραμε μέχρι σήμερα. Ξέρω ότι θα βρούμε εμπόδια φυσικά και τεχνητά αντιστάσεις εσωτερικές και εξωτερικές πολλές φορές χλευασμό αλλά να θυμάστε πάντα ότι η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου