Το Φυσικά εκ φύσεως δεν θεραπεύει ανίατες ασθένειες ούτε δίνει ιατρικές συμβουλές και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά ενημερωτικός. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε με αγάπη και σεβασμό πληροφορίες, προσφέροντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις. Καλή πλοήγηση!

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Ηomemade μάσκα και scrub χεριών.


Υλικά για το scrub χεριών:
¼ κούπας καστανή ζάχαρη
2 κ. γλ. χυμός cranberry

Εφαρμογή:
Αρχικά, πλύνε τα χέρια σου με ένα ήπιο σαπούνι και ζεστό νερό. Στη συνέχεια, πάρε λίγη από την ποσότητα του scrub που έχεις φτιάξει και εφάρμοσέ το στα χέρια σου, τρίβοντάς το για μερικά λεπτά. Κάνε κυκλικές κινήσεις και λίγο μασάζ, ώστε να τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος. Μετά από λίγο, αφαίρεσε το scrub με χλιαρό νερό, χωρίς σαπούνι.

Υλικά για τη μάσκα χεριών:
1 κρόκος αυγού
Χυμός λεμονιού
Ελαιόλαδο

Εφαρμογή:
Πάρε τον κρόκο αυγού και ανακάτεψέ τον με τον χυμό λεμονιού, προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο. Χτύπησε το μείγμα στο μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μία απαλή κρέμα που θα μοιάζει στην υφή με τη μαγιονέζα.
Μόλις είναι έτοιμη, εφάρμοσέ την στα χέρια σου, σε ένα λεπτό στρώμα, για περίπου 15 λεπτά. Όσο περισσότερο την αφήσεις, τόσο πιο απαλά θα είναι τα χέρια σου μετά.
Μετά την προβλεπόμενη ώρα εφαρμογής, πλύνε τα χέρια σου, στην αρχή με ζεστό νερό και στη συνέχεια με κρύο. Σκούπισε τις παλάμες σου με μία πετσέτα και εφάρμοσε λίγη ενυδατική κρέμα.

Είναι σίγουρο πως δεν θα δυσκολευτείς ούτε με τις παρασκευές, αλλά ούτε με την εφαρμογή και τα χέρια σου θα είναι πιο απαλά από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου