Το Φυσικά εκ φύσεως δεν θεραπεύει ανίατες ασθένειες ούτε δίνει ιατρικές συμβουλές και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά ενημερωτικός. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε με αγάπη και σεβασμό πληροφορίες, προσφέροντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις. Καλή πλοήγηση!

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Το ανθρώπινο σώμα είναι μία μπαταρία μεταλλικού νερού.
Το ανθρώπινο σώμα είναι μία μπαταρία μεταλλικού νερού.
Ο θετικός πόλος φορτίζεται από τον ήλιο και ο αρνητικός από την επαφή με τη γη.


Οι διακοπές αναζωογονούν όχι όσους καίγονται για να μαυρίσουν αλλά αυτούς που σέβονται τη δύναμη του ήλιου και εκμεταλλεύονται την ευεργετική επαφή με την άμμο, και το γυμνό κυρίως χώμα.


Οι μπαταρίες που διαρκούν πολύ είναι οι αλκαλικές. Έτσι και για μας μία καλή αναλογία θα ήταν 20 λεπτά στο δυνατό ήλιο και τον τετραπλάσιο χρόνο ξυπόλητο περπάτημα καλύτερα το βραδάκι. Ο ήλιος θα δώσει τα κατιόντα (θετικό φορτίο) και η γη τα ανιόντα (αρνητικό-αλκαλικότητα)
Όλα τα γνωστά αντιοξειδωτικά που γνωρίζουμε με διασημότερη τη βιταμίνη C, δεν είναι τίποτε άλλο παρά δωρητές αρνητικά φορτισμένων ηλεκτρονίων που ''εξουδετερώνουν'' τις ελεύθερες ρίζες τοξίνες στο σώμα.


''Πάω διακοπές να φορτίσω τις μπαταρίες μου'' λέμε ασυναίσθητα και πραγματικά είμαστε απολύτως ακριβείς! Μόνο που κάνουμε σοβαρά λάθη...
Θεμελιώδες σε σχέση με τον ήλιο είναι ότι ξεχνάμε πως το κατ εξοχήν όργανο που από τη Φύση είναι προορισμένο να δέχεται το φως , είναι το μάτι!!!! Όταν φοράμε γυαλιά ηλίου είναι σαν να έχουμε το σώμα γυμνό και στα μάτια να φοράμε μπούργκα! 


Οι συνέπειες είναι ολέθριες διότι αυτό συνεχίζεται και το χειμώνα λόγω ανάπτυξης ευαισθησίας στο έντονο φως, με την κατάθλιψη -για να μην πω άλλα-στο τσεπάκι σε λίγα χρόνια.
Το ανεξήγητο όμως, ο παραλογισμός, είναι να επιμένουμε να φοράμε σαγιονάρες, παπούτσια και ότι άλλο δεν μας επιτρέπει την επαφή με τη Γη. Αυτή θα μας δώσει την απαλλαγή από το άγχος τις εμμονές τις απαισιόδοξες σκέψεις,τον πανικό τις φοβίες, την αϋπνία, τις φλεγμονές, το περιττό βάρος, όπως και θα μας ''αναγκάσει'' να διορθώσουμε ακόμα και τη στάση του σώματος.
Χωρίς αυτά, σε συνδυασμό με βαριά διατροφή και συχνές νυχτερινές τρέλες, το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να ψηθούμε κυριολεκτικά στα κάρβουνα αφυδατωμένοι σοβαρά και εξαντλημένοι.


Τέλος,κάποια tips για τη βιταμίνη d.Για να παραχθεί χρειάζεται ldl (''κακή χοληστερίνη'')πέταμα των γυαλιών,πέταμα των αντηλιακών και να μην πλυθούμε με χημικά απορρυπαντικά(αφρόλουτρα) .Είκοσι λεπτά γειωμένοι στο δυνατό ήλιο είναι αρκετά.


Καλό καλοκαίρι


Τάσος Παπαπέτρου
Σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου