Το Φυσικά εκ φύσεως δεν θεραπεύει ανίατες ασθένειες ούτε δίνει ιατρικές συμβουλές και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά ενημερωτικός. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε με αγάπη και σεβασμό πληροφορίες, προσφέροντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις. Καλή πλοήγηση!

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Νηστεία δεν είναι ψωμί και χαλβάς.Νηστεία δεν είναι ψωμί και χαλβάς, δηλαδή γλουτένη και ζάχαρη.

Γι αυτό και η νηστεία έχει ονομαστεί το «τσεκούρι» της ασθένειας. Όταν το αίμα δεν παίρνει πρωτεϊνες και λίπη αναζητά τις πρωτεϊνες στα τοξικά στοιχεία που υπάρχουν στον οργανισμό, στα βακτηρίδια και τους ιούς και έτσι καθαρίζει τον οργανισμό. Ομως πρέπει να ξέρεις πώς θα κάνεις νηστεία. Νηστεία δεν είναι ψωμί και χαλβάς, δηλαδή γλουτένη και ζάχαρη. Η νηστεία πρέπει να έχει στο επίκεντρο τα χόρτα και τα λαχανικά, τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς.

Από τι εξαρτάται η υγεία μας;
Νοοτροπία, διατροφή και τρόπος ζωής είναι οι τρεις άξονες που καθορίζουν την υγεία μας. Αν κάποιος νομίζει ότι είναι υγιής μέχρι να τον ανακηρύξουν άρρωστο έχει πέσει στην παγίδα του ψευδοδιπόλου «ασθένειας-υγείας». Δεν είναι έτσι όμως. Ο άνθρωπος δεν αρρωσταίνει ξαφνικά. Πέφτουν σταδιακά χωρίς να το αντιλαμβάνεται τα επίπεδα της υγείας του και κάποια στιγμή εμφανίζει ένα παθολογικό σύμπτωμα. Η μόνη οριστική αρρώστια είναι ο θάνατος. Ολα τα άλλα είναι συμπτώματα - αυτό που συνήθως λέμε ασθένεια είναι μια προειδοποίηση για να βελτιώσουμε το επίπεδο υγείας μας αλλά και ένα αποτέλεσμα χαμηλού επιπέδου υγείας που για καιρό έχουμε. Δεν αρρωσταίνουμε ξαφνικά, όπως νομίζουμε.

Υγεία είναι η τέλεια λειτουργία των κυττάρων. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει μια κλίμακα υγείας από 0 έως 100 και είμαστε όλοι κάπου στη μέση. Τώρα αν το ποσοστό του καθενός θεωρείται ασθένεια, ή υγεία εξαρτάται από την κοινωνία και την εποχή.
Η ορθομοριακή ιατρική έρχεται να επιβεβαιώσει αυτά που έλεγαν και οι αρχαίοι Ελληνες. Ο Γαληνός που είχε πει δεν υπάρχουν ασθένειες υπάρχουν επίπεδα υγείας. Τα επίπεδα υγείας είναι τα επίπεδα κυτταρικής λειτουργίας που εξαρτώτναι από τη νοοτροπία, τη διατροφή και τον τρόπο ζωής. Και ο Ιπποκράτης έλεγε ότι «η τροφή είναι το μόνο σου φάρμακο» αλλά και ότι «η Φύση είναι ο μόνος γιατρός».

Πώς μπορούν οι άνθρωποι να βελτιώσουν την υγεία τους;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των ανθρώπων είναι η άγνοια. Το άτομο δημιούργησε τα προβλήματα στον οργανισμό του λόγω άγνοιας.
Οι άνθρωποι έχουν πληθώρα πληροφοριών αλλά πολύ λίγη γνώση. Η Ορθομοριακή Ιατρική είναι η Ιπποκράτειος ιατρική στον 21ο αιώνα και πιστεύει ότι τα αίτια των παθήσεων προέρχονται από το κύτταρο, δηλαδή δεν υπάρχουν παθήσεις αλλά επίπεδα κυτταρικής λειτουργίας. Επίσης ότι ο μόνος που μπορεί να θεραπευτεί είναι ο ίδιος ο πάσχων. 

Κανείς δεν μπορεί να γιατρέψει τον άλλον, μπορεί μόνο να είναι σύμβουλος υγείας να τον καθοδηγεί για να τον βγάζει από την άγνοια. Συνδυάζοντας τη συμβατική ιατρική και τις εναλλακτικές θεραπείες. Πιστεύουμε ότι όλες οι προσεγγίσεις, συμβατική ιατρική αλλά και οι εναλλακτικές προσεγγίσεις, είναι σωστές αλλά προϋποθέτουν την καλή κυτταρική λειτουργία, που όταν υπάρχει οποιαδήποτε θεραπεία, έχει μεγάλο αποτέλεσμα. Δεν ακυρώνουμε άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις, αλλά προσφέρουμε το θεμέλιο πάνω στο οποίο πρέπει να βασιστούν.
Τα κύτταρά μας και όλο το ανθρώπινο σώμα είναι ενεργειακές συχνότητες. Η ύλη είναι ενέργεια αλλά με συγκεκριμένη συχνότητα. Και τώρα το επιβεβαιώνει η επιστήμη. Υπάρχουν καλές και κακές ενεργειακές συχνότητες που επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά τα κύτταρα. Αυτό που προτείνουμε είναι να κατανοήσουμε και να παρέμβουμε σε αυτή την διαδικασία με στόχο να βελτιώσουμε την κυτταρική λειτουργία και τα επίπεδα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου