Το Φυσικά εκ φύσεως δεν θεραπεύει ανίατες ασθένειες ούτε δίνει ιατρικές συμβουλές και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά ενημερωτικός. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε με αγάπη και σεβασμό πληροφορίες, προσφέροντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις. Καλή πλοήγηση!

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

.....Και νεκρούς ανασταίνει......

Ο χυμός που θα σας αναστήσει: Είναι γνωστός εδώ και δεκαετίες και μάλιστα θα σας πάρει μονάχα 2 λεπτά να τον προετοιμάσετε.
Έγινε δημοφιλές εξαιτίας του ισχυρισμού ότι μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο, εκτός αυτού, το φυσικό θεραπευτικό ρόφημα που σας παρουσιάζουμε σήμερα έχει χρησιμοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια ως ένας καταπληκτικός τρόπος για να βελτιώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, να καθαρίσετε το αίμα σας, να ωφελήσετε το συκώτι σας και σας παρέχει επίσης ενέργεια.
Θυμηθείτε: Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα!
Ισχυρό ανοσοποιητικό, σημαντικό ακόμη και για τα αυτοάνοσα: Αυτοάνοσα νοσήματα, Διατροφή και Ανοσοποιητικό
και την σημασία του αίματος όταν είναι απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό: Η υγιεία είναι στο αίμα μας!
αλλά και του ήπατος: Το συκώτι μας, μας εξομολογείται και μας συμβουλεύει…

Έχετε κατά νου ότι δεν έχει και τόσο καλή γεύση, ωστόσο πρέπει να λάβετε υπόψιν τις καταπληκτικές δράσεις που έχει στον οργανισμό όταν το καταναλώνετε. Επίσης, ένα ακόμη θετικό στοιχείο αυτού του χυμού είναι πως είναι πολύ εύκολο να προετοιμαστεί, δεν παίρνει περισσότερο από δύο λεπτά.
«Τροφή» Προσωπικά που τον έχω δοκιμάσει, σε αυτήν την παραλλαγή: Πως να κάνουμε έναν τονωτικό χυμό για το συκώτι μας! τον απόλαυσα δεόντως και δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάει για κακή γεύση. Τέλος, εγώ θα πρόσθετα και ένα καλό κομμάτι τζίντζερ στην παρακάτω συνταγή!

Αν αισθάνεστε κατάθλιψη, όλη την ώρα και κουρασμένοι, και έχετε αυτό το αίσθημα ότι έχετε έλλειψη ενέργειας, με την κατανάλωση αυτού του χυμού σίγουρα θα απαλλαγείτε από αυτά τα προβλήματα, καθώς πρόκειται να γίνει το θαυματουργό σας ελιξίριο.

Συστατικά:
1 λεμόνι
3 μήλα
1 kg παντζάρια
1 kg μέλι
1/2 kg καρότο
3 πορτοκάλια

Μέθοδος προετοιμασίας:
Ξεκινήστε αυτό το θαυματουργό ελιξίριο πλένοντας καλά όλα τα υλικά και συνεχίστε με την ανάμειξη τους σε ένα μπλέντερ. Όταν ολοκληρώσετε την ανάμειξη, το αποτέλεσμα θα είναι ένα κοκκινωπό μείγμα. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα βάζο ή σε ένα μπουκάλι και φυλάξτε το στο ψυγείο.

Χρήση:
Πιείτε μισό ποτήρι από αυτό το θαυματουργό φυσικό χυμό με άδειο στομάχικάθε πρωί!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου