Το Φυσικά εκ φύσεως δεν θεραπεύει ανίατες ασθένειες ούτε δίνει ιατρικές συμβουλές και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά ενημερωτικός. Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε με αγάπη και σεβασμό πληροφορίες, προσφέροντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις. Καλή πλοήγηση!

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Αγαπημένα ψηλοτάκουνα χωρίς πόνο!Λατρεύουμε τα ψηλοτάκουνα, αλλά τις περισσότερες φορές είναι εξαιρετικά άβολα και ο πόνος είναι αφόρητος. Παρ’ όλα αυτά πάντα σκεφτόμαστε: μπρος τα κάλλη, τι είναι ο πόνος;
Μάθε τα «μυστικά» tips που θα κάνουν τα πόδια σας να νιώθουν άνετα ακόμα και μέσα σε ένα ζευγάρι πανύψηλα πέδιλα στιλέτο!Βάλε ταινία ανάμεσα στα δάχτυλά σου.

Ένα βράδυ με ψηλοτάκουνα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γυρίσεις σπίτι σου κουτσαίνοντας. Πριν φορέσεις τα παπούτσια σου, ένωσε με διάφανη αυτοκόλλητη ταινία το τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο! Με αυτό τον τρόπο θα αποσυμπιέσεις το πέλμα.

Σπρέι ποδιών
Ακόμα και η παραμικρή υγρασία μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα καθώς τα πόδια σου θα αρχίσουν να γλιστράνε μες στα παπούτσια. Για το λόγο αυτό, ψέκασέ τα με ένα αποσμητικό σπρέι ποδιών.

Γυαλόχαρτο
Πόσες φορές δεν έχουμε γλιστρήσει φορώντας τα καινούρια μας παπούτσια; Πάρτε ένα γυαλόχαρτο και τρίψτε ελαφρά τη σόλα, για να την κάνετε πιο «άγρια».

Φακελάκια τσαγιού

Για να καταπολεμήσεις την κακοσμία, πάρε δυο χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού, άφησέ τα να στεγνώσουν και στη συνέχεια τοποθέτησέ τα μέσα στα παπούτσια σου.

Σακούλες με νερό
Έχεις αγοράσει ένα ζευγάρι παπούτσια και σου πιέζει τα δάχτυλα; Γέμισε δυο πλαστικά σακουλάκια με νερό, τοποθέτησέ τα μέσα στα παπούτσια και στη συνέχεια βάλε τα παπούτσια στον καταψύκτη όλη τη νύχτα. Καθώς τα σακουλάκια με το νερό θα παγώσουν, θα ανοίξουν και τα παπούτσια!

Κάλτσες
Φόρεσε μαζί δυο ζευγάρια κάλτσες ή ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες και βάλε τα παπούτσια που σε στενεύουν. Πάρε ένα πιστολάκι μαλλιών και κατεύθυνε τον αέρα στο σημείο που σε στενεύουν τα παπούτσια.

«Μαξιλαράκια»
Βάλε στα παπούτσια σου''μαξιλαράκια σιλικόνης''.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου